What happend last night?

Vad hände?
 
Jo jag vaknade vid kl 10 av att mamma for iväg (hon skulle till ikea utan miiig!). Jag gick upp och klädde på mig sminka mig m.m sen pkte jag iväg till dansen.
Sen när jag kom hem så skulle jag snabbt fixa mig och fara över till Nina för jag och några andra skulle äta och sånt. Sen for jag hem va hur mätt som heelst! Men de va riktigt kul måste göras om!:)
Kommer ut bilder senare när jag fått/tagit dom från Nina:)
 
Ha en super dag nu ska jag se om ja kan va me ng:)

Har haft en lite blogg pause..

Hej!
 
Har vart borta länge nu har helt enkelt inte orkat blogga bara. Men nu ska jag försöka få in ng innlägg varje dag, men har inte så mycket intresant och skriva om.. Komentera här nere om vad man skulle kunna blogga om för behöver vekligen hjälp..
 
Är sjuk idag så är hemma va sjuk förra veckan me! Brukar tp alldrig va sjuk, så de är lite konstigt. Men just nu så springer jag runt med en leopard klänning (hehe) så skönt att bara ta det lugnt men är ändå så sjukt tråkigt att va hemma och nu missade jag ett nationella prov! Så de är lite kaos. Men de fixar sig.
 
I söndas va jag på stan me Lotta och Emelie köpta ett par svarta jeans sockar och trosor. För behövde verkligen jeans och sockar! Jeansen köpte jag på carlings och sockarna på H&M. Men nu sak jag gå och ta en alvedon så jag bloggar senare om det finns ng att skriva om.

Bilder från vintern.

Aliiiceholmgren.blogg.se


vad has happend?

Heej!
 
Åhh är så här helt spido just nu! Vill bara hem till holmsund nuu.. Vi körde ungefär 7-8 mil med skotern idag, fiskat och sånt med. Fick upp 2 fishes.
 Kommer hem på onsdag så då kommer det bli ''normal'' bloggning:) Sen får ni oxå en bildbomb men iaf ha en super kväll<3